Bedrijfsprofiel

Fenna Stucadoors & Afwerkingbedrijf staat garant voor service & kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van pleisterwerk, schuurwerk, raapwerk, sierpleister, gipsspuiten, spachtelputz, lijsten & ornamenten, buitengevels en de modernste trend betonciré. Om dit te kunnen garanderen werken wij uitsluitend met de beste materialen en technieken.

Wij hebben veel ervaring met het traditionele stucwerk, maar ook het moderne stucwerk zoals de nieuwe trend betonciré is geen probleem voor ons. U vraagt en wij maken het, zelfs voor het onmogelijke hebben wij een oplossing! Neem gerust dan contact met ons op.

Wij gaan geen klus uit de weg, van restauratie aan uw wanden en plafonds, tot het laten verdwijnen van diverse scheuren in uw woning is voor ons geen enkel probleem. Wij werken samen met gespecialiseerde timmerlieden / tegelzetters / loodgieters / schilders / behangers zodat wij iedere klus aan of in uw woning kunnen uitvoeren zonder probleem. Want alles onder 1 dak is uw gemak.

Fenna Stucadoors & Afwerkingbedrijf komt graag bij u langs om te laten zien wat de mogelijkheden voor uw woning zijn. Wij nemen ook de tijd voor een passend advies en luisteren daarbij naar uw wensen. De planning & uitvoering van de werkzaamheden worden vooraf met u overlegd, zodat alles snel en soepel verloopt.